Badges borduren

Er kan altijd direct op kleding worden geborduurd, maar in sommige gevallen is het praktischer om badges te laten borduren. Badges zijn losse geborduurde logo’s die op de kleding kunnen worden gestikt of gestreken. P1020529

Een voordeel van badges is, dat op de ondergrond van de badge, in detail geborduurd kan worden. Op sommige kleding is deze ondergrond hoogpolig (bijv. imitatiebont) of  grof gebreid, zoals bij sommige mutsen. Op zo’n muts kan prima een badge worden geplaatst waarop alle details van het logo goed zichtbaar zullen zijn.

Naast logo’s op badges, is het ook mogelijk om naambadges te borduren. Dit is praktisch voor bedrijfskleding of verenigingen, waarbij het, naast de herkenning van het bedrijf of de club, ook duidelijk moet zijn met wie men te maken heeft. Naambadges zijn vaak allemaal verschillend. Als er voor een standaardlettertype wordt gekozen, dan worden hiervoor geen extra (instel)kosten in rekening gebracht! Klik hier voor standaard lettertypen. Naast deze service houden we de productie volledig in eigen hand, er wordt geen werk uitbesteed. Hiermee garanderen we kwaliteit en korte levertijden.

Geborduurde badges kunnen op kleding worden gestikt of gestreken. Een andere mogelijkheid is om de badges met klittenband op de kleding te bevestigen. Vaak zien we dit bij uniformen. Klittenband heeft als voordeel dat je de badges kunt verwisselen. Vooral voor naambadges kan dit praktisch zijn, bijvoorbeeld als kleding onderling wordt uitgewisseld. Wij hebben klittenband in diverse vormen en maten op voorraad.

Bij grote aantallen zijn badges gunstig geprijsd. De borduurmachines kunnen meerdere badges borduren in één borduurring, hierdoor kost het borduurwerk minder tijd. Badges kunnen geborduurd worden met of zonder achtergrond steken. Afhankelijk van de wens van de klant kunnen wij beide verzorgen. Hierbij zal een badge zonder achtergrondsteken goedkoper zijn als een volledige gevulde badge.

Vraag een offerte aan

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en informeren naar de mogelijkheden. Als u een afbeelding of logo bijvoegt verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw badge er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verrassen!

Contact

06 285 475 28
info@textielstudio.nl

Kuinderbos 17
1447 VA Purmerend
Noord Holland

route & contactformulier