Borduren Amsterdam

Telle Textielstudio is gevestigd te Purmerend, vlakbij onze hoofdstad Amsterdam. Wij borduren dan ook veel voor Amsterdamse klanten. Door de beperkte afstand is het makkelijk om zelf de kleding te brengen en op te halen. Ook brengen wij in de regio Amsterdam de orders vaak zelf langs.

Amsterdam is een studentenstad. Er zijn 2 grote universiteiten en diverse HBO-opleidingen. Dit merken we vooral als een nieuw studiejaar van start is gegaan. Studie- en studentenverenigingen weten ons goed te vinden als het gaat om het verzorgen van kleding voor de nieuwe bestuurs- en of commissieleden. Ook voor veel (studenten-)uitjes en evenementen leveren wij kleding met borduurwerk.

Amsterdam bruist en is rijk aan cultuur en musea. Talloze binnen- en buitenlandse bezoekers komen hiervoor graag naar onze hoofdstad. De Amsterdamse horeca vaart hier wel bij. In diverse cafés, restaurants en hotels wordt onze kleding gedragen. Een polo, een overhemd of een schort met een geborduurd logo of badge, zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Ook buiten de regio Amsterdam leveren wij borduurservice en kleding. Heel Nederland is ons afzetgebied en zelfs daarbuiten weten klanten ons te vinden. De Textielstudio verzorgt het hele proces. U levert uw logo, badge of afbeelding en wij zetten het om in een borduurmotief dat door onze geavanceerde machines geborduurd kan worden. Uiteindelijk leveren wij ons product, waar u zich ook bevindt.

Voor namen of teksten kan gekozen worden voor standaard lettertypen. Hiervoor worden alleen de borduurkosten gerekend en geen digitaliseringskosten (dit zijn de eenmalige kosten van het omzetten van het logo of de afbeelding in een digitaal bestand dat gebruikt wordt om de borduurmachines aan te sturen). Wij hanteren geen minimale aantallen, ook voor enkele stuks kunt u bij ons terecht.

Iets laten borduren nabij Amsterdam?

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Als u een afbeelding of logo bijvoegt verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw logo er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verrassen!