Kleding borduren

Het staat verzorgd als uw werknemers of de leden van uw vereniging herkenbare kleding dragen. Kleding van een goede kwaliteit, in de kleuren van uw huisstijl. Natuurlijk mag uw logo op deze kleding niet ontbreken. Dit logo kan op verschillende plaatsen worden geborduurd. Natuurlijk kan dit op de linkerborst of op de rug. Het kan ook op de mouw, op een zakje en er kan zelfs geborduurd worden op de kraag!

Textiel borduren is duurzamer dan textiel bedrukken. Een geborduurd logo gaat langer mee. Daar waar bedrukking na een aantal wasbeurten gaat vervagen, blijft het logo op geborduurde kleding erg lang mooi, ook na vele, vele wasbeurten. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van de kleding en niet het geborduurde logo, de levensduur van het kledingstuk.
Overigens zijn de kosten van kleding borduren, concurrerend met de kosten van kleding bedrukken.

U kunt uw kleding kopen en laten borduren bij de textielstudio. Ook kunt uw zelf textiel aanleveren. Wij hanteren geen minimum aantallen. Bij het zelf aanleveren van textiel, letten wij wel op de kwaliteit. Het geeft geen voldoening als er op een shirt is geborduurd, waarvan blijkt dat het na twee keer wassen vormeloos is geworden en is uitgerekt.

Een paar tips voor het eventueel zelf inkopen van kleding: let op het krimppercentage, dit moet zo laag mogelijk zijn. En verder, let op de grammage (g/m2) waarde van de stof, hoe hoger de waarde, hoe zwaarder de kwaliteit.

 

Vraag een offerte aan

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen

Als u een afbeelding of logo bijvoegt, verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw logo er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verrassen!