Logo’s borduren

Als bedrijf wilt u gezien worden, uw bedrijfskleding is uw visitekaartje. Uw medewerkers komen netjes voor de dag en zijn herkenbaar voor uw klanten en contacten. Een geborduurd logo is opvallend, duurzaam en zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Naast uw logo kunt u ook een tekst op het rugpand laten borduren, bijvoorbeeld een internetadres. Een logo op een mouwkop of op een broekspijp of achterzak van een werkbroek is ook mogelijk.

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst stelt dat, als er min. 70 cm2 van de kleding is geborduurd met bedrijfsnaam en/of logo, de kosten ten laste kunnen komen van uw bedrijf. Een oppervlakte van 70 cm2 komt in de praktijk meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.


Verenigingen let op! Amsterdam UVA Met wedstrijden en evenementen wilt u ook als vereniging goed voor de dag komen. Een geborduurd logo maakt alle deelnemers van uw club herkenbaar. Met geborduurde en/of bedrukte kleding, worden deelnemers, coaches, trainers en organisatoren tijdens een evenement duidelijk zichtbaar.

Uw prijzen worden een blijvend aandenken als de naam, logo, de titel en datum van de wedstrijd duurzaam geborduurd zijn op de uitgereikte prijzen.

Machinaal borduurwerk op kleding blijft kleurvast. Wij borduren met polyester garen. Dit garen kan tot 95 graden worden gewassen. Hierdoor is dit borduurwerk uitermate geschikt voor kleding die wordt gebruikt voor zwaar werk zoals overalls, werkbroeken en werkjassen. Transfer bedrukking verdwijnt vaak al na een paar stevige wasbeurten. Borduurwerk blijft mooi, glanzend en kleurvast, zelfs als na heel veel wasbeurten de kleding zelf al is versleten.

Logo laten borduren? Vraag een offerte aan

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
Als u een afbeelding of logo bijvoegt verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw logo er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verrassen!