Mutsen borduren

Een muts past iedereen!
Als relatiegeschenk of sponsorobject kunt u kiezen voor mutsen. Mutsen zijn een ideaal “hebbeding.” Een originele muts wil iedereen wel hebben en, ook dragen!

We zien mutsen op tv, met schaatswedstrijden of tijdens de wintersportvakantie. Maar mutsen worden ook zomaar, voor de lol gedragen. Een muts wordt gezien als een sportman of –vrouw wordt geïnterviewd! Uw logo of naam komt duidelijk in beeld.

De textielstudio verkoopt en borduurt gebreide mutsen, fleecemutsen en beenies. Wij hanteren geen minimale aantallen, ook voor enkele stuks kunt u bij ons terecht. Zo kunt u al voor een klein prijsje een origineel relatiegeschenk uitdelen.

Uw logo of naam kan direct op de muts geborduurd worden. Maar bij gedetailleerde logo’s of kleine letters, adviseren wij om een badge te laten borduren en deze vóórop de muts te plaatsen. Voorbeelden hiervan zien we vooral in de schaatswereld.

Vraag een offerte aan

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend uw wensen noteren en een offerte aanvragen.

Als u een afbeelding of logo bijvoegt verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw logo er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verassen!

Contact

06 285 475 28
info@textielstudio.nl

Kuinderbos 17
1447 VA Purmerend
Noord Holland

route & contactformulier