Over ons

Over ons bedrijf kunnen we het volgende vertellen. Wij vinden borduren een ambacht, ook machinaal borduren. Het vereist affiniteit met textiel en techniek.

Voor mij, als oprichter van de studio, worden twee passies met elkaar verenigd. Mijn achtergrond zijn de vakken Textiele Werkvormen en Informatica. Met het machinaal borduren kan ik creatief zijn en de tactiele eigenschappen van textiel toepassen. Dit wordt gecombineerd met de nauwkeurigheid van computertechniek. Deze combinatie zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Bij elk logo, elk ontwerp en elke geborduurde afbeelding zijn we nog steeds verwonderd en worden we blij van het uiteindelijke het resultaat.

Wij zijn klein en flexibel en beschikken over de nieuwste borduurtechnieken en -machines. Veel klanten hebben ons al weten te vinden. Wij leveren aan bedrijven in het algemeen, maar ook aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in bedrijfskleding. Daarnaast vinden we in onze klantenkring ook beklederijen en meubelmakers.  Ook jonge ontwerpers kloppen bij ons aan. Wij hebben geen minimale afname, dus iets uitproberen kan bij ons met een lage drempel. Door deze open en drempelloze opstelling hebben wij de afgelopen jaren ook onze bijdrage  kunnen leveren aan het Dutch Design. Ons borduurwerk zien we daarom niet alleen terug op (bedrijfs)kleding maar ook op diverse beurzen of in het Stedelijk Museum in Amsterdam (Marcel Wanders: Pinned Up)

borduurwerk_kitesurf
borduurwerk_hovr