Veranderingen!

Beste Relatie,

In 2007 ben ik begonnen met Telle Textielstudio. Wat begon met 1 machine op een slaapkamer is uitgegroeid tot een professionele borduurinrichting. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en inmiddels ben ik zover dat het eigenlijk niet meer past op mijn huisadres. Simpel gezegd, de gang is te klein. Ook vind ik het niet meer verantwoord om voornamelijk als eenpitter dit bedrijf te runnen. De continuïteit voor mijn klanten is belangrijk en het is een prettige gedachte als de werkdruk verdeeld kan worden over meerdere medewerkers.

Met deze gedachte ben ik mij gaan oriënteren op een volgende stap en ik heb besloten om mijn bedrijf over te laten nemen, op een manier waarbij de continuïteit en kwaliteit zijn gewaarborgd en dat mijn borduurservice zich verder kan doorontwikkelen. Kwaliteit en service zijn hierbij de belangrijkste criteria geweest.

Ik ben heel blij dat ik met Signalo, het juiste bedrijf heb gevonden waarmee mijn business op een goede manier kan worden voortgezet en zich kan doorontwikkelen. Signalo is een ervaren, dynamisch en ambitieus bedrijf, dat dezelfde criteria hanteert voor service en kwaliteit als de Textielstudio de afgelopen jaren heeft uitgedragen. Het is een SIBON-erkend signbedrijf (https://www.sibon.nl/leden/signalo-zwaag/). Borduurservice past perfect in hun bedrijfsconcept. De aanwezige kennis en ervaring in de Sign-business zullen ten goede komen aan de borduurservice die zij gaan leveren.

De transitie zal plaatsvinden op 1 september 2019. Dit betekent dat u vanaf 1 september 2019 voor al uw borduurwerk terecht kunt bij Signalo in Zwaag. De hele inventaris verhuist mee, ook uw borduurbestanden en bedrijfsgegevens. Ikzelf (Telle) zal ook zeker de eerste periode standby zijn voor advies en begeleiding. Orders die al eerder zijn uitgevoerd door Telle Textielstudio, worden ook na 1 september gezien als vervolgorders. Hiervoor worden dus niet opnieuw digitaliseringskosten in rekening gebracht. Ook de prijsstelling voor het borduurwerk blijft gelijkwaardig. Wat dat betreft verandert er dus weinig, alleen zal de continuïteit beter gewaarborgd zijn. Er zal in september geen vakantiesluiting meer zijn.

Uw borduurbestanden kunt u altijd blijven opvragen, net zoals dat nu al mogelijk is. Vóór 1 september 2019 kan dit bij Telle Textielstudio en na 1 september bij Signalo. Als u liever niet wilt dat uw bedrijfsgegevens worden doorgegeven aan Signalo dan kunt u ons dit vóór 1 september 2019 laten weten. Wij zullen uw gegevens dan niet migreren.

Voor mijzelf luidt dit bericht een periode van verandering in. Dit hoeft niet zo te zijn voor uw eigen business. Die kan gewoon doorgaan en verder groeien. Bij Signalo kunt u hierover altijd het gesprek aangaan. Voor een kop koffie en een goed gesprek, bent u welkom in de productiestudio in Zwaag.

Tot slot wil ik u allen bedanken voor de fijne samenwerking en het gestelde vertrouwen. 
Met vriendelijke groet,

Telle van Schaik