Werkwijze

U kunt de textiel waarop geborduurd gaat worden, zelf aanleveren. Als u zelf textiel koopt, let er dan altijd op dat de kwaliteit goed is. Borduurwerk is zeer duurzaam. Borduren op een dun shirt dat na 1 keer wassen gaat lubberen is geen goede investering.

De Textielstudio kan ook kleding leveren.

U kunt kleding uitzoeken via deze link

Laat via het contactformulier weten wat uw wensen zijn en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Via het offerteformulier kunt u direct een prijsopgave aanvragen:

Vraag een offerte aan

1. Via het offerteformulier kunt u uw verzoek omschrijven. U kunt tevens een bijlage met een eventuele afbeelding of tekst bijgevoegen.

2. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, maken we voor u een scherpe prijsopgave. De prijs voor het borduren wordt als volgt bepaald:

  • Eenmalige digitaliseringskosten. Dit zijn de kosten voor het omzetten van een afbeelding in een borduurpatroon. Bij eventuele vervolgopdrachten hoeft u de kosten voor dit patroon niet meer te betalen. Voor standaard lettertypen betaalt u geen digitaliseringskosten.
  • Borduurkosten. Bepalend hiervoor is het aantal steken van het design. Daarnaast geldt: Hoe vaker dezelfde afbeelding of tekst wordt geborduurd, des te hoger uw korting.

3. Als u akkoord gaat met de opdracht, vervaardigen wij deze na bevestiging. Voor betalings- en leveringscondities, verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.