Bedrijfskleding borduren

Wij borduren bedrijfskleding. Uw klanten waarderen verzorgde en herkenbare bedrijfskleding.  Kleding van een goede kwaliteit, in de kleuren van uw huisstijl met een duidelijk en herkenbaar logo . Dit logo kan op verschillende plaatsen op de kleding worden geborduurd. Het kan op de linkerborst of op de rug. Maar ook op de mouw, op een zakje en er kan zelfs geborduurd worden op de kraag. De kosten voor een bedrijfslogo of -naam op werkkleding is fiscaal aftrekbaar.

Bedrijfskleding borduren is duurzamer dan kleding bedrukken. Een geborduurd logo gaat langer mee. Waar bedrukking na een aantal wasbeurten gaat vervagen of afbrokkelen, blijft het logo op geborduurde bedrijfskleding lang mooi en kleurrijk, ook na vele wasbeurten. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van de bedrijfskleding en niet het geborduurde logo, de levensduur van het kledingstuk. Een ander voordeel van borduren is dat het logo full color geborduurd kan worden. Het aantal kleuren in het logo heeft geen invloed op de prijs. Overigens zijn de kosten van kleding borduren, concurrerend met kleding bedrukken. Als het borduurwerk bestaat meerdere kleuren, dan is borduren zelfs goedkoper als vergelijkbaar drukwerk.

U kunt uw bedrijfskleding kopen en laten borduren bij de textielstudio. U kunt hiervoor kleding uitzoeken in onze shop (zie ook kopje kleding bestellen). Veel bekende kledingmerken zijn beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunt u zelf kleding aanleveren, dit heeft geen invloed op de borduurkosten. Wij hanteren geen minimum aantallen, ook voor enkele stuks kunt u bij ons terecht. De levertijden zijn kort. Wij produceren het borduurwerk zelf en kunnen hierdoor onze klanten snel bedienen met een kwaliteitsproduct.

Vraag een offerte aan

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Als u een afbeelding of logo bijvoegt verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw logo er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verrassen!