Polo’s borduren

Veel (bedrijfs) logo’s worden als borstlogo op polo’s geborduurd. De textielstudio borduurt dagelijks polo’s en heeft hier veel ervaring mee. Met een polo of piquéshirt komt iedereen goed voor de dag. Een poloshirt is net iets gekleder dan een t-shirt en daarom uitstekend geschikt als bedrijfs- of clubkleding. Een poloshirt kan het beste worden geborduurd, dit in tegenstelling tot een t-shirt. Voor een t-shirt is bedrukking een betere optie.

Wij leveren en borduren uw poloshirts. U kunt uw poloshirts bij ons kopen en laten borduren. De keuze aan poloshirts is groot. Alle kleuren en maten zijn mogelijk. Ook zijn er verschillende pasvormen, voor elke klant kunnen wij een geschikte polo adviseren. Hierbij letten we vooral op de kwaliteit. De polo moet een poosje mee gaan, het borduurwerk is immers duurzaam. Het is niet wenselijk als de polo na 3 keer wassen niet meer draagbaar is.

Als u een polo uit wilt kiezen kunt u in onze shop de mogelijkheden bekijken. Laat ons weten wat uw voorkeur heeft en wij maken vrijblijvend een offerte op maat. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de kleding.

Het is ook mogelijk om zelf poloshirts aan te leveren. Wij kunnen deze voor u borduren tegen een scherpe prijs. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een goede kwaliteit polo, bijv. vanaf 180 grams en krimpvrij.

Voor onze orders hanteren wij geen minimum aantallen. Ook als uw logo uit meerdere kleuren bestaat kan dit uitstekend worden geborduurd. Het aantal kleuren heeft geen invloed op de prijs! Het borduurwerk wordt door ons zelf verzorgd en niet uitbesteed. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en korte levertijden garanderen.

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Als u een afbeelding of logo bijvoegt verzorgen wij een offerte op maat met daarbij een voorbeeld van hoe uw logo er geborduurd uit zal zien. Aarzel niet, laat u verrassen!

Contact

06 285 475 28
info@textielstudio.nl

Kuinderbos 17
1447 VA Purmerend
Noord Holland

route & contactformulier